Sneller afvallen bij je buik? Buikvet verbranden?

Sneller afvallen bij je buik doe je niet zo even. Je probeert voor een langere tijd snel af te vallen bij je buik maar het lukt niet? Misschien heb je al verschillende methodes geprobeerd maar gezond afvallen lijkt maar niet te lukken. Het is voor iedereen mogelijk om gezond af te vallen, zelfs als je een ziekte hebt. In deze blogpost vertellen wij jou hoe je snel en effectief van je buikje af kan komen. Met enkele hulpmiddelen kan je weer met vol trots je lichaam laten zien in dat leuke jurkje. Lees verder welke zaken aandacht nodig hebben om snel bij je buik af te vallen.

Snel afvallen bij je buik begint in de keuken

Wat velen niet weten is dat het allerbelangrijkste om sneller af te vallen bij je buik, is dat je gezonde voeding eet. Het is niet zo dat als je elke dag in de sportschool jezelf in het zweet werkt en vervolgens een zak chips eet om snel je buikvet kwijt te raken.

Hoe dan wel? Eet voor het sporten bijvoorbeeld een shake met wat havermout,  fruit en eiwitten. Na het sporten een banaantje. Je valt niet sneller af door weinig te eten. Zodra je dan weer begint met wat lekkers te eten zou dit een enorme klap voor je lichaam zijn. Het beste is om daarom verspreid over de dag te eten. Er zijn een aantal boeken waarin verschillende recepten gegeven worden om gezond en lekker bij je buik af te kunnen vallen. 

Naast voeding is het juiste aantal uur bewegen ook heel belangrijk. Om hier een goede balans in te vinden kan soms lastig zijn. Dit is een kwestie van uitproberen wat voor jezelf het beste werkt. Als dit niet lukt zou je een personal trainer of coach op de sportschool om advies kunnen vragen hoe je snel bij je buik kan afvallen. Wat aangeraden wordt is om minimaal 3 dagen in de week te sporten. Het advies dat gegeven wordt om snel buikvet te verbranden is om elke dag 60 minuten intensief te bewegen. Om af te vallen bij je buik is het juist goed om je gehele lichaam te trainen. Als je bijvoorbeeld gaat squatten dan span je je core aan en zo doe je dit bijna altijd als je een ander lichaamsdeel aan het trainen bent. Ideaal toch! Voor de echte fanatiekelingen onder ons kun je altijd na het trainen van je lichaam extra buikspier oefeningen doen.

Snel buik afvallen door je leefstijl aan te passen

Als je wilt afvallen aan je buik heeft dit doorzettingsvermogen nodig. Je buikje zal niet binnen 4 tot 6 weken gelijk verdwijnen. Je kan nog zoveel afslank pillen gebruiken, shakes drinken, boeken lezen. Als je niet consequent bent in je voedingspatroon of het aantal uur dat je sport dan zal je ook weinig resultaat zien. Hulpmiddelen zoals afslankpillen kun je wel gebruiken om sneller af te vallen bij je buik. Eiwitshakes helpen je om de opbouw van je spieren te stimuleren en het extra binnenkrijgen van eiwitten.

Snel afvallen aan je buik gebeurt niet alleen thuis maar ook op vakantie. Het zou zonde zijn dat je buikje er dan weer aan komt. Om die reden is het belangrijk dat je jouw gehele lifestyle aanpast. Kies voortaan voor de trap in plaats van de lift, of ga staan wanneer je even moet wachten. Dit zijn kleine dingen die op lange termijn veel invloed hebben bij het afvallen aan je buik. Kies bewust de voedingsproducten die je wilt eten. Het is belangrijk dat je regelmatig sport en voldoende vitamines binnenkrijgt. Ga voor een lekker fris appeltje in plaats van een stuk chocolade. Dit betekent niet dat je nooit meer iets lekkers mag eten. Integendeel juist. Drink voor je maaltijd een of twee glazen water. Op die manier eet je niet te veel van val je sneller af bij je buik. Ook is het goed voor je lichaam om voldoende water te drinken. Als je 9 glazen water per dag drinkt zal je huid er een stuk beter uit gaat zien. Het is niet makkelijk snel afvallen bij je buik, maar met wat hulp en doorzettingsvermogen komen we er wel!

Het beste ontbijt om aan je buik af te vallen

Het is een belangrijke maaltijd van de dag. Eet eiwitrijk in de ochtend met minimaal 25 gram eiwitten om snel bij je buik af te vallen. Als je dat niet doet, dan heb je grote kans dat je geen vet gaat verbranden of juist vet opslaat. Dat moeten we precies niet hebben als we snel willen afvallen bij je buik. Vet slaat namelijk eerder op in je buik dan bij andere lichaamsdelen. 

Voldoende eiwitten zitten in noten, zaden of pitten, ei, yoghurt, kwark (suikervrij) of eiwitpoeder (ook suikervrij).

Lukt het om de een of ander reden niet om een eiwitrijk ontbijt te eten, neem dan beter helemaal geen ontbijt. Eet dan op een later tijdstip een eiwitrijke maaltijd. Het is niet makkelijk om met lekkere en gezonde recepten te komen. Maar gelukkig hoef je niet alles zelf te bedenken. Professionele sporters en voedingsdeskundigen hebben talloze lekkere recepten voor jou in één boek gestopt. Zo ook Natalie en Walter met hun boek “afvallen met gezond en vooral lekker eten”. Met meer dan 125.000 verkochte exemplaren helpen Natalie en Walter mensen met afvallen. Het boek bevat 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en een schat aan informatie over afvallen in het algemeen. Waarom zelf uren zoeken naar gezonde en lekkere recepten als zij het al voor je gedaan hebben. 

Heeft je lichaam wat extra hulp nodig? Wij hebben speciaal voor jou een paar producten uitgezocht en op een rijtje gezet om snel bij je buik af te vallen. Deze producten zijn gezond en verantwoord om snel af te vallen voor je buik. Grote voordelen zijn geen hongergevoel en geen jojo effect mits jij je leefstijl en eetgewoonte ook aanpast. Doe je voordeel en probeer ze uit!

Menu