Snel afvallen buik, hoe pak je dat aan

Veel Nederlanders zijn niet tevreden over hun lichaam en dan vooral over hun buik. Vaak zijn ze onzeker als ze in badpak of zwembroek over het strand lopen en vragen ze zich af waarom ze niks gedaan hebben aan dat buikje. Hier in deze blogpost gaan we je vertellen hoe je wél snel en effectief van je buikje af kan komen, zodat je weer vol trots je lichaam kan laten zien in dat ene leuke jurkje dat net nog iets te strak zit of in dat mooie nieuwe pak. Er zijn namelijk een paar dingen die belangrijk zijn als je bij je buik wil afvallen.

Spieren worden gemaakt in de keuken

Wat velen niet weten is dat het allerbelangrijkste bij afvallen is dat je gezonde voeding eet. Het is niet zo dat als je elke dag in de sportschool jezelf in het zweet werkt maar niks aan je voedingspatroon doet, dat je dan snel afvalt. Het allerbelangrijkste bij snel afvallen is dat je een balans vindt tussen de juiste voeding en het juiste aantal uren bewegen. Als je wilt afvallen bij je buik, dan is het niet zo dat je alleen je buikspieren moet trainen. Het is namelijk zo dat als je over je gehele lichaam gespierd bent, je sneller vet verbrand, dus ook bij je buik. Verder is het belangrijk dat je genoeg cardio training doet om een goede conditie te krijgen. Ga dus eens lekker een uurtje hardlopen in de avond.

Pas je leefstijl aan

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na je strandvakantie binnen no-time dat buikje er weer aan hebt zitten. Om die reden is het belangrijk dat je jouw gehele lifestyle aanpast. Kies voortaan voor de trap in plaats van de lift, of ga staan als je wacht op je huisartsafspraak in plaats van zitten. En kies bewust de voedingsproducten die je wilt eten. Het is belangrijk dat je regelmatig sport en voldoende vitamines binnenkrijgt. Ga voor een lekker fris appeltje in plaats van een stuk chocolade. Drink voor je voor je maaltijd een of twee glazen water. Op die manier eet je niet te veel. Ook is het goed voor je lichaam om voldoende water te drinken. Als je 9 glazen water per dag drinkt zal je huid er een stuk beter uit gaat zien. Succes met snel afvallen, met name je buik wat niet altijd makkelijk is!

Het beste ontbijt om aan je buik af te vallen

Het is een belangrijke maaltijd van de dag. Eet eiwitrijk in de ochtend met minimaal 25 gram eiwitten. Als je dat niet doet, dan heb je grote kans dat je geen vet gaat verbranden of juist vet opslaat.

Voldoende eiwitten zitten in noten, zaden of pitten, ei, yoghurt, kwark (suikervrij) of eiwitpoeder (ook suikervrij).

Lukt het om de een of ander reden niet om een eiwitrijk ontbijt te eten, neem dan beter helemaal geen ontbijt. Eet dan op een later tijdstip een eiwitrijke maaltijd.

Heeft je lichaam wat extra hulp nodig? Wij hebben speciaal voor jou een paar producten uitgezocht en op een rijtje gezet. Deze producten zijn gezond en verantwoord om snel af te vallen voor je buik. Grote voordelen zijn geen hongergevoel en geen jojo effect mits jij je leefstijl en eetgewoonte ook aanpast. Doe je voordeel en probeer ze uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu