Hulp bij afvallen? Neem een  personal trainer / voedingscoach om de arm

Hulp bij afvallen

Afvallen op eigen houtje valt vaak tegen. In het begin ben je enthousiast en gemotiveerd. Zodra het moeilijk wordt, dan beginnen de meeste mensen af te zwakken. Dat is het punt waar het handig als je een personal trainer en/of een voedingscoach naast je hebt die jou hulp biedt om je vooruit te helpen en je doelen te bereiken.

Het vergt discipline om af te vallen en ook het niveau te behouden. Het is daarbij belangrijk om je te focussen op je doelen. Je mindset wat betreft eten dient volledig omgegooid te worden. Je dient anders te gaan eten. Niet per se minder in hoeveelheid, maar wel minder koolhydraten.

Omdat mensen het vaak niet volhouden en terugvallen in oude eetpatronen, is een personal trainer / voedingscoach van cruciaal belang om jou te trainen (fysiek en mentaal) en je tips en adviezen te geven over de juiste voeding.

Hulp bij afvallen door een coach is vaak een must om discipline en volharding toe te passen in het proces van afvallen. Op deze manier is je kans van slagen veel groter om je ideale gewicht te bereiken én te behouden.


Waar vind ik hulp bij afvallen?

Tegenwoordig zijn er heel wat coaches te vinden op het gebied van training en voeding. Vaak wordt ook een combinatie van trainen en voeding geboden op sportscholen wat wel handig is. Informeer bij sportscholen in de buurt. Check ook de reviews om te kijken of de coaches goede resultaten in het verleden hebben behaald.

—————-

Een goede keuze is om een dieet te volgen waarbij er de mogelijkheid is om hulp te krijgen. Hieronder hebben we twee diëten voor je uitgekozen waarbij je tijdens je het afvallen gemotiveerd wordt of waarbij persoonlijke hulp mogelijk is. Daarnaast lees je hieronder hoe je de beste hulp krijgt tijdens het afvallen.


Atkins dieet revolutieKETO dieet heeft een revolutie teweeg gebracht in 2020

  • Dr. Robert C. Atkins is bekend van zijn dieetmethode die al in de jaren zeventig populair was. Na een grondige herziening begin jaren negentig, heeft hij in 2002 zijn standaardwerk Dr. Atkins’ nieuwe dieetrevolutie opnieuw volledig herschreven, waarbij hij onderzoeksresultaten en nieuwe recepten heeft toegevoegd. In 2003 overleed dr. Atkins, na een val op straat. Op bol.com vind je alle boeken van R.C. Atkins, waaronder het nieuwste boek van R.C. Atkins.

Koop hier het boek

 


Personal trainer

Het gewicht dat bij je past en een gezonder leefpatroon
Maak een succesvol en persoonlijk plan dat past bij jouw unieke leefstijl
Afvallen moet je zelf doen, maar met een coach gaat het gemakkelijker en beter! Dit boek is jouw personal health coach. Niet alleen krijg je een voedingsplan dat op jouw leefstijl is afgestemd, maar ook wordt een begin gemaakt met verantwoord bewegen, zodat volhouden veel gemakkelijker is. Het boek sluit naadloos aan bij de methode van de fitclub, maar is ook zelfstandig te gebruiken.

Maak je eigen complete plan voor een gezonde leefstijl
Gezonde, gevarieerde voedingsadviezen
Smakelijke, eenvoudig klaar te maken recepten
Ervaringen uit de praktijk
Bewegen: zoek uit welke sport bij je past en maak jouw beweegplan
Voeding: bereken je persoonlijke dagelijkse voedingsbehoefte
Motivatie: test jezelf, leer je valkuilen kennen en voorkom afhaken
Afvallen: behaal je persoonlijke doelen door de combinatie van bewegen, voeding en motivatie. Herken jezelf in de persoonlijke ervaringsverhalen en kom in actie!
Yneke Vocking is voedingskundige, personal coach en auteur van Kinderen en voeding. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften waaronder fiets en Margriet en is regelmatig op radio en tv. Daarnaast werkt ze als deskundige bij de fitclub waar ze net als in haar eigen praktijk veel feedback krijgt op haar adviezen.

Menu