Afvallen met een shake dieet en geen crash dieet

Afvallen met een shake dieet is een manier om snel wat kilo’s kwijt te raken. In dit blogje lees je alles over deze manier van afvallen, hoe het werkt en wat voor verschillende shakes er te koop zijn.

Hoe afvallen met een shake dieet?

Afvallen door middel van speciale dieetshakes is een manier van afvallen die gegarandeerd werkt als je jezelf netjes aan het dieet houdt. Al naar gelang hoe snel je wilt afvallen kun je één of meerdere maaltijden vervangen door een vervangende shake. Het voordeel van zo’n shake is dat er weinig calorieën in zitten, terwijl het wél verrijkt is met allerlei vitamines en mineralen. Op die manier weet je zeker dat je alle benodigde stoffen binnenkrijgt zonder dat je teveel hoeft te eten.

Hoe maak je een dieet shake klaar?

Dat is heel verschillend. Sommige shakes maak je klaar met water, terwijl je voor andere melk of yoghurt gebruikt. Dit hangt er dus heel erg vanaf waar jouw eigen voorkeur naar uitgaat en met welk doel je shakes wilt gaan gebruiken.

Verschillende soorten shakes

Ieder heeft zijn eigen doelen op het gebied van gezond leven. De één wil vooral afvallen de ander wil ook wat meer spieren opbouwen. Daarom zijn er verschillende soorten shake diëten:

– Voor sporters zijn er bijvoorbeeld speciale shakes na het sporten extra eiwitten leveren om die spieren snel te laten herstellen.

– Voor mensen die vooral willen afvallen zijn er shakes die je gebruikt om één of meerdere maaltijden per dag mee te vervangen. Je eet dan bijvoorbeeld geen ontbijt en lunch, maar in plaats daarvan drink je een shake.

– Dan is er ook nog het camebridge dieet, waarbij je een aantal weken elke dag alle maaltijden vervangt door een shake. Dit dieet is heel pittig en kun je alleen onder begeleiding volgen.

Gezond leven na het shake dieet

Er zijn heel weinig mensen die hun hele leven een shake dieet blijven volgen. Vaak zien mensen het als een kickstart van hun afval-proces. Zodra ze een aantal kilo kwijt zijn proberen ze hun levensstijl om te gooien, zodat ze deze kilo’s eraf houden zonder nog gebruik te maken van dieet shakes. Toch kan het zeker geen kwaad om een aantal keer per week een maaltijd te vervangen voor een shake; op die manier zorg je ervoor dat je op een makkelijke manier op jouw ideale gewicht blijft!

Aanraders

Wil je het niet te moeilijk maken, kies dan voor semi kant en klare shakes in de vorm van poeder die je in een handomdraai maakt of kies voor de volledige kant en klare shakes die je makkelijk kunt meenemen. Zie hieronder een top 3 selectie van producten met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die goed zijn voor jouw gezondheid om mee af te vallen. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing om gegarandeerd succes te behalen. Succes met afvallen!

Inslaan voor de lange termijn


Meest verkocht


Handig om mee te nemen


Menu